PMF

A qui servim?
Servim a famílies, a grups organitzats de consumidors, a restaurants i a menjadors col·lectius.
Com són les caixes?
Us presentem unes caixes de 10 Kg. de vedella (aprox.) tota tallada i envasada al buit, on hi trobareu carn de les diferents peces que conformen l’animal. Aquestes hi són distribuïdes de manera proporcional.
Puc demanar algun canvi al model de caixa que he escollit?
Si, podem fer canvis mantenint els mateixos tipus de carn, però presentada de manera diferent (Ex: el tall de rostir el podem canviar per bistec picat, per fricandó, per estofar, …..).
Puc demanar que tot estigui envasat en un mateixa bossa?
Envasem tot en una sola bossa si es demana
Els pesos que posa la web són exactes?
Els pesos són aproximats i orientatius
Puc encarregar alguna cosa més al marge de les caixes?
Al marge de les caixes es pot encarregar: filet, cua, llengua, cor, galtes i fetge
Cobreu els ossos pel caldo?
Els ossos pel caldo els donem
Què marca la data de caducitat?
La data de caducitat de l’etiqueta, marca els dies que la carn pot estar en fred positiu (nevera)
Quins condiments porta la carn picada?
El bistec picat està amanit amb una mica de pebre ecològic i sal sense additius
Puc congelar la carn envasada al buit?
Si, és una bona opció. L’envasat al buit protegeix la carn de la cremor de les baixes temperatures.
Com puc descongelar-la?
La carn congelada va bé descongelar-la a poc a poc. Cal obrir les bosses de l’envasat al buit una estona abans de coure-la, així la carn s’oxigena i torna a agafar el seu color.
Possibilitats de la vedella
La cuina de la vedella és d’una gran riquesa i varietat, tant en formes com en gustos, sovint desconegudes. Per treure’n un bon rendiment, i segons la textura, cada tipus de tall es pot cuinar de maneres diferents.
Com he de coure la vedella a la planxa?
La carn quan es cou a la planxa (mitjanes, bistecs, bistecs picats, etc.) s’ha de fer amb aquesta molt, molt calenta i va bé salar-la un cop cuita. L’escalfor coagula les proteïnes i tanca el porus, la carn reté el seu suc i queda tendra.
Com he de guisar la vedella?
La carn quan es cou guisada, estofat, rostit, etc… s’ha de fer amb temps i a foc lent.

Inscrits al CCPAE des de 1974Inscrits als registres:
CCPAE nº: CT/0564/PE
RSIPAC nº: 10.07730/CAT
RGSA nº: 10.22119/L

Vedella ecològica Brunec

Assumpta Codinachs i Ramon Font CB, Aixalda
Casa Mestrepere
25512 Pobellà (Pallars Jussà)
info@vedellabrunec.cat
Tf: 973 663 022 – 608 899 551 – 660 837 859