Novetats

Premi Productor compromès 2021

Premi Productor compromès 2021

El moviment Slow Food Cuineres i Cuiners Km 0 de Catalunya ens ha donat el premi “Productor compromès 2021”, en reconeixement a la nostra feina com a pageses i pagesos compromesos amb la qualitat de la nostra gastronomia local i arrelada a la terra, i en la promoció dels productes BONS, NETS I JUSTOS.

Reconeixement al Compromís amb el sector ecològic

Reconeixement al Compromís amb el sector ecològic

El dia 25 d’octubre de l’any 2019 es va fer l’Acte de Commemoració dels 25 anys del CCPAE com a Autoritat de Control i Certificació dels Aliments Ecològics a Catalunya. A nosaltres ens van donar un Reconeixement al Compromís amb el sector Ecològic. Ho podeu veure des del minut 1:05:24 fins el 1:09:37.

1r premi toro

1r premi toro

Un any més hem participat en el Concurs Nacional de la Raça Bruna dels Pirineus, celebrat dins els actes del Mercat del Ram de Vic

1r premi vaca jove

1r premi vaca jove

Com cada any hem participat al Concurs Nacional de la Raça Bruna dels Pirineus, i aquesta vegada hem aconseguit el primer premi en la categoria de vaca jove i millor animal jove de la fira, amb aquesta terçona de la foto.

Premi Mercader

Premi Mercader

Estem molt contents de que el Fòrum Gastronòmic ens ha donat un Premi Mercader, premi que reconeix la nostra trajectòria professional. El dimecres dia 26 d’octubre es va fer un breu acte a l’Auditori del Fòrum, a la Fira Barcelona, en el que s’ens va fer entrega del premi.