Novetats

Premi Productor compromès 2021

Premi Productor compromès 2021

El moviment Slow Food Cuineres i Cuiners Km 0 de Catalunya ens ha donat el premi “Productor compromès 2021”, en reconeixement a la nostra feina com a pageses i pagesos compromesos amb la qualitat de la nostra gastronomia local i arrelada a la terra, i en la promoció dels productes BONS, NETS I JUSTOS.

1r premi vaca jove

1r premi vaca jove

Com cada any hem participat al Concurs Nacional de la Raça Bruna dels Pirineus, i aquesta vegada hem aconseguit el primer premi en la categoria de vaca jove i millor animal jove de la fira, amb aquesta terçona de la foto.

Premi Mercader

Premi Mercader

Estem molt contents de que el Fòrum Gastronòmic ens ha donat un Premi Mercader, premi que reconeix la nostra trajectòria professional. El dimecres dia 26 d’octubre es va fer un breu acte a l’Auditori del Fòrum, a la Fira Barcelona, en el que s’ens va fer entrega del premi.        

Mercat de Gerri de la Sal

Mercat de Gerri de la Sal

El dissabte dia 25 d’agost varem ser els artesans convidats al Mercat de Gerri de la Sal, un mercat que des de fa 3 anys es torna a fer tots els dissabtes dels mesos d’estiu a la plaça. L’organitza l’Associació de veïns “Lo Pedrís”.