PMF

Servim a famílies, a grups organitzats de consumidors, a restaurants i a menjadors col·lectius.

Us presentem unes caixes de 10 Kg. de vedella (aprox.) tota tallada i envasada al buit, on hi trobareu carn de les diferents peces que conformen l’animal. Aquestes hi són distribuïdes de manera proporcional.

Si, podem fer canvis mantenint els mateixos tipus de carn, però presentada de manera diferent (Ex: el tall de rostir el podem canviar per bistec picat, per fricandó, per estofar, …..).

Envasem tot en una sola bossa si es demana

Els pesos són aproximats i orientatius

Al marge de les caixes es pot encarregar: filet, cua, llengua, cor, galtes i fetge

Els ossos pel caldo els donem

La data de caducitat de l’etiqueta, marca els dies que la carn pot estar en fred positiu (nevera)

El bistec picat està amanit amb una mica de pebre ecològic i sal sense additius

Si, és una bona opció. L’envasat al buit protegeix la carn de la cremor de les baixes temperatures.

La carn congelada va bé descongelar-la a poc a poc. Cal obrir les bosses de l’envasat al buit una estona abans de coure-la, així la carn s’oxigena i torna a agafar el seu color.

La cuina de la vedella és d’una gran riquesa i varietat, tant en formes com en gustos, sovint desconegudes. Per treure’n un bon rendiment, i segons la textura, cada tipus de tall es pot cuinar de maneres diferents.

La carn quan es cou a la planxa (mitjanes, bistecs, bistecs picats, etc.) s’ha de fer amb aquesta molt, molt calenta i va bé salar-la un cop cuita. L’escalfor coagula les proteïnes i tanca el porus, la carn reté el seu suc i queda tendra.

La carn quan es cou guisada, estofat, rostit, etc… s’ha de fer amb temps i a foc lent.

  • Vols comprar?

Ens pots telefonar, enviar un whatsapp o un correu electrònic.
Prendre’m nota i et direm on i quan ho has de recollir.
> Si tens algun dubte, consulta les Preguntes més freqüents

608 899 551
660 837 859
info@vedellabrunec.cat